Geplaatst op

Lowlands festival gadget

De Lowlands festival gadget van 2013 is de opvouwbare drinkfles Ohyo. Na de onwijs hete Lowlands van vorig jaar zijn waterflessen in! Het ideale van de Ohyo is dat je hem gemakkelijk in je zak kan stoppen wanneer hij leeg is. En wanneer terug in de wc kan hij gemakkelijk gevuld worden bij de kraan.

Ohyo lowlands festival

Lowlands festival 2013 was wederom in anderhalf uur uitverkocht, dit terwijl nog niet de helft van de artiesten bekend zijn gemaakt. Lowlands staat voor sfeer en en een onwijs feest! Behalve je kaartje, geld, tent en lowlands app is de Ohyo de nieuwe must-have voor elke festival ganger. Ohyo is een opvouwbare drinkfles met een inhoud van 500ml. Deze waterfles kan tot een derde van de originele grootte worden opgevouwen.  Neem de Ohyo altijd mee op reis, in de tas of zak en hervul de fles  met kraanwater wanneer nodig. En wanneer het flesje leeg is gedronken kan hij opgevouwen worden. Erg praktisch! De fles is getest op 10.000 keer op en neer vouwen en kan in de vaatwasser. De fles is gefabriceerd in Engeland en bekend van het tv programma Dragons Den.

De Ohyo fles is online te bestellen via waterflessenwinkel.nl de online shop gespecialiseerd in waterflessen, drinkflessen en bidons.